Hlasujte za svoju obľúbenú kapelu!

TOPFEST 4U je nové podujatie, ktoré sa v rámci Traktor Slovakia Tour 2024 bude konať v Bratislave, Zvolene, Žiline, Košiciach a Trenčíne. Zameriava sa na komunikáciu s fanúšikmi, priaznivcami a podporovateľmi festivalu TOPFEST.

V každom klube je možné stretnúť sa s realizačným tímom festivalu, s ktorým sa bude dať porozprávať o názoroch, podnetoch a požiadavkách na festival.A to nie je všetko! V jednotlivých mestách zaznejú tóny vybraných obľúbených kapiel. V rámci podujatia Topfest 4U sa uskutoční prostredníctvom sociálnych sietí aj hlasovanie za skupiny. Každý klub, v ktorom sa koncert odohrá, bude mať pridelený spádový región odkiaľ bude hudobná kapela v žánri rock-metal-punk pochádzať. Favotit, ktorý bude mať najviac hlasov postúpi na TOPFEST 4U a ten bude zaradený do hlavného hlasovania o vystúpenie na festivale TOPFEST 2024, kde dostane príležitosť zahrať si.

Keďže nám záleží na tom, aby ste si zábavu užili na 100 %, vy sami budete hlasovať v skupine TOPFEST za svoje obľúbené amatérske kapely z Vášho regiónu, ktoré si skupina TRAKTOR vezme na slovenské turné! V každom meste tak zaznejú tóny vašich obľúbených kapiel.

V anketách buď pridajte svojho favorita, alebo zahlasuj už za pridanú skupinu a daj jej možnosť prežiť na jeden rok hudobný sen na javiskách v Čechách, na Slovensku, v Poľsku, Maďarsku a mať podporu z mediálneho domu Topfest Management / Rádia, PR, Magazín Spark, Sociálne siete a jedno veľké prekvapenie /

POZOR !! Skupiny, ktoré pridáte a za ktoré hlasujete musia byť z kraja, ktorý je v ankete priradený ku klubu (Byť = pôsobiť, bývať). Kapela, ktorá bude z iného regiónu bude vyradená!

Hlasovať môžete prostredníctvom nášho mailu info@topfest-ma.sk alebo ankient v našej facebookovej skupine TOPFEST. Pri hlasovaní cez mail uveďte aj mesto, z ktorého vaša obľúbená skupina pochádza. Linky na hlasovanie v anketách nájdete v našej facebookovej skupine TOPFEST.